En liten mini semester

Kul att kunna komma iväg på en liten tur och bara ha det skönt för en stund. Det är något som vi alla behöver lite då och då. Man behöver inte göra en stor resa för att det ska kännas givande och avkopplande. Många gånger räcker det med att bara åka iväg för några dagar för att ladda batterierna. Ja det kan vara att ta in på ett hotell några dar med sin käraste eller att ta semester hemma och bara ta sov morgon och bara slappa i soffan. Ja det finns en hel del som man kan göra för att få koppla av lite grann.

Ta en tur till huvudstaden 

Eller så kan man ta en tur till huvudstaden med barnen, kanske hyra buss i stockholm och ta sig en tur tillsammans med vänner och familj, det kan vara ett tips nu inför höstlovet. Bra att kunna göra små saker som känns roliga och som inte kostar så mycket och inte tar så mycket tid.
Bra att göra det nu på hösten när det kan kännas lite kallt och mörkt och man vill ha roliga saker att se fram emot och att hitta på.
Vi har ju så många vackra saker att titta på här i Sverige så man behöver verkligen inte åka långt för att se något nytt och fint och känna att man är på semester och det är ju väldigt tacksamt och roligt.
Så passa på att fixa något roligt inför höstlovet och se till att det blir något kul för alla i familjen det är något som kommer att vara uppskattat av alla och det gör att familjen kommer närmare varandra. Så det finns många saker som är bra med att åka på lite minisemester tillsammans med familjen och med vänner också såklart. Många bra saker att göra och hitta på.